5/9/10

Jujuy i Rodalies

Per tots aquells que voltin per Argentina i no tinguin temps d'anar a Bolívia a veure el Salar d'Uyuni (com en el nostre cas), la província de Jujuy és el premi de consolació. Les Salinas Grandes es troben passat un port de muntanya de 4170 m. i, realment consolen. De fet són bastant impactants. Tot i això, no podíem deixar de pensar lo bèsties que deuen ser les de Bolívia.


A la província de Jujuy però, no tot es queda en les salinas. Amés, s'hi poden trobar petits poblets molt xulos com Tilcara, Humauaca o Purmamarca. Aquest últim als peus del Cerro de los 7 Colores, un turó que mostra una extranya combinació d'estrats de diferents colors. De fet, al llarg de la Quebrada d'Humauaca la variació de colors de les muntanyes és d'allò més curiosa. Suposem que qualsevol geòleg que es deixi perdre per aquesta zona pot arribar fàcilment a l'èxtasi (per no dir una frase més vulgar). Nosaltres simplement fem: "OOOooooohhhh….".


La capital, San Salvador de Jujuy, no és cap cosa i amb mitja tarda ho tens tot vist. Tot i això, l'únic carrer peatonal de la ciutat té força vidilla i, entre daus i birres, el temps passa volant.


2 comentaris:

  1. Des ni dor quin viatge, les fotos brutals!!! a veure si ens veiem un dia d'aquests, jo ja estic instalat a menorca!!

    ResponElimina
  2. Només veient les fotos jo també dic: Ooooohhh!

    ResponElimina