15/8/11

Buenos Aires


Buenos Aires… Que linda ciudad!... Però què dic!!! Buenos Aires és un “trunyu”! Una ciutat sobrevalorada sense gaire encant.

Anem a pams: És una ciutat gris que poseeix l’avinguda amb més carrils del món: 16. El seu monument més emblemàtic és un obelisc (gran, molt gran, això sí), la famosa Plaza de Mayo bruteja i la Casa Rosada és tan… rosa, que sembla la mansió de Hello Kitty. El mercat de San Telmo és poc més que un carrer i una plaça on ballen tango postís i el barri de Palermo tampoc té tanta vidilla…

Ara que ja hem “rajat”, podem reconèixer que alguna cosa també ens va agradar: El remodelat Puerto Madero, el cementiri de la Recoleta, l’animat carrer Florida i el Barri de la Boca. Aquest últim, tot i que també ballen tango postís i està plè a bessar de gent, ens va agradar bastant.

Sapigueu que si voleu viatjar a Argentina, no cal passar per Buenos Aires, hi ha vols de Barcelona que van a d'altres ciutats importants del país.

1 comentari:

  1. Si torneu a Buenos Aires, us ensenyo a viure la ciutat sense comptar amb la part guiri. Estic totalment d'acord en que no és una ciutat per a res, bonica, però tambè s'ha d'entendre que és una altra realitat a l'europea. De fet a Argnetina no hi ha cap poble o ciutat bonic, lo bo del país son els espais naturals. A més a més Baires té molts porteños, que son una "raça" d'argentins per donar de menjar a part!
    Espero que torneu, i així us treieu el mal sabor de boca :)
    Fuet-i-Mate

    ResponElimina