23/12/09

Bali

Bali es un reducte hindu dins d'un pais musulma amb moltes mes coses a oferir del que el seu nom suggereix. De fet, pensar en Bali com un desti exclusivament de platja es malinterpretar l'illa. I aixo es una mica el que ens va passar.

Tot i que te bones platges, oblideu-vos de les imatges tipiques de postals: no hi ha palmeres a primera linia de mar, moltes platges tenen sorra negra enlloc de blanca i, fins i tot, algunes tenen codols enlloc de sorra. El millor de Bali es, sense dubte, l'interior. A mes de palmeres, s'hi poden trobar terrasses de plantacions d'arros increibles, carreteretes estupendes, temples a cada cantonada i, fins i tot, volcans dins del forat d'altres volcans mes grans.


El mes recomenable es llogar una moto i deixar-se perdre (per fer-ho amb bicicleta s'ha de ser un mega-crack, ja que les pujades i baixades pronunciades son constants). Penseu pero, que el carnet internacional es obligatori! Sense, et lloguen la moto igual pero t'exposes a que la policia et multi o, en el millor dels casos, que accepti un suborn per fer la vista grossa. Nosaltres tan sols ens varem arriscar un parell de vegades i ens va sortir be.

Aquesta es la impressio que ens hem endut de Bali en 10 dies.
















3 comentaris:

  1. Home... Tot i que les fotos de l'interior són molt maques les dues que heu posat de platja també em semblen bastant espectaculars... Potser és que estic acostumada a Caldetes...
    Un petó!

    ResponElimina
  2. Feu una mica de ràbia eeeeh... jajaja Tanta platja i interiors selvàtics... Vinga va! Que ja queda molt poc perquè torneu (i en el fons, molt en el fons, és millor per vosaltres, perquè si us poseu més morenos quan arribeu la gent no us reconeixerà pel carrer jaja) Apaaa! Bon Nadaaaal!!!

    ResponElimina
  3. Bon Nadal!!! La foto ultima sembla la Mola ;-) pero la del Valles es molt millor...

    ResponElimina