5/12/09

Si Phan Don

Des de Vientiane, la capital de Laos, ens vam plantar al sud del pais en un lloc encantador anomenat Si Phan Don. La traduccio literal es "Les 4000 Illes". Els que tinguin la geografia al dia es preguntaran: illes a Laos? Laos te mar?
No te mar, pero el riu Mekong forma aquestes 4000 illes en un delta interior (si algu no te res millor a fer... pot intentar comptar-les amb el Google Earth).
De les 4000 illes, nomes vam tenir temps per visitar-ne tres: Don Khong, Don Det i Don Khon.

Don Khong, la primera la vam recorrer amb moto llogada. Aqui vam descobrir que entre l'abundant vegetacio i palmeres, hi ha camps d'arros plagats de bufals. La tornada nocturna amb la moto, just despres de la posta de sol, la recordarem per la gran quantitat d'insectes de totes les mides i formes que ens vam menjar!














Don Det i Don Khon, les seguents, son dues illes que estan unides per un pont que van construir els francesos. Estan farcides de bungalows barats "a primera linia de riu" amb terrasses i hamaques, palmeres i wats. Recorre-les amb bici va ser tot un plaer i ens va permetre explorar tots els seus racons.

2 comentaris:

  1. Uff... Deveu tenir tantes fotos que ja començo a patir per la tornada! Fer una selecció serà complicat, oi? Haurem de fer "El viatge de JIH, capítol 1, 2, 3..." i potser al cap d'un mes les haurem vist totes... Però resistirem, perquè semblen totes molt xules. I per cert, que no vull fer de mama, però per portar més de dos mesos fora de casa trobo que feu molt bona cara...
    Petonets

    ResponElimina
  2. Hi a mi que a Siria em plou, si al dessert, ara em pregunto qe faig en direccio a casa, quant podria estar en un hammaca a dong det, per un dollar la nit, amb una beerlao a les mans.... aquesta bici s'enyora massa i va en direccio contraria a la del bon temps!!! en fi molta sort en les vostres aventures motoristiques, ciclistes i autobusistiques, jeje

    ignasi

    ResponElimina