15/12/09

Costa Cambodjana

Feia gairebe dos mesos que no veiem mar. De fet, haviem comencat el viatge "molt aprop" del punt del planeta mes allunyat del mar (Urumqi).

La segona etapa per terres cambodjanes ens va portar a Sihanoukville, una ciutat costanera que deu el seu nom al rei Sihanouk. Vaja, com si hi hagues un poble a les espanyes que es digues Villajuanca. Que cutre!

La ciutat en si no es cap cosa i la platja principal, Serendipity Beach, un pel decepcionant. Es estreta i bruteja. Val a dir, pero, que des de qualsevol dels "xiringuitos" que hi ha la posta de sol es magnifica. A mes, un cop fosc, els inconvenients desapareixen. Es converteix en un lloc agradable.














Amb tot, la nostra filosofia es que quan un lloc no ens agrada prou, agafem els trapaus i marxem el mes aviat possible. Aixi que l'endema varem marxar cap a Koh Rong Saloem, una illa a dues hores de Sihanoukville on hi viuen 4 gats. Alla ens varem allotjar en uns bungalows arran de platja (www.lazybeachcambodia.com). Varem estar tres dies regalats prenent el sol, fent snorkelling o, simplement, res.

Tal com li va dir en Jack a la Kate: "We have to go back!!... We have to go back!! "

1 comentari:

  1. Feu snorkelling, aneu amb tuk-tuk, us estireu a l'hamaca del bungalow... Ja us acostumareu al cotxe i el sofà quan torneu cap aquí? jijijiji

    ResponElimina